Emballage

Pak dine produkter ind i en æstetisk storytelling

Emballagens formål

Udfold dit brands værdier

Gode gennemførte produkter, kræver gennemført emballage. Hvis du ikke præsenterer din produkter på en måde, der taler til din målgruppe, vil salget aldrig tage fart, og så er der ingen der får glæde af det, du tilbyder. Mere end nogensinde før, er det derfor essentielt at have helt styr på din emballage.

I dag køber folk ikke bare produkter, men de køber i stedet følelser, stemninger og løsninger på deres problemer. Som forbrugere køber vi os desuden ind i brands, som vi kan spejle os i – og vi køber ting til badeværelseshylden, når etiketten passer til vores ønskede selvbillede.

Hele salgsprocessen starter ved første øjekast, og det er derfor essentielt at din emballage udstråler din virksomheds værdier og genspejler det univers, som forburgerne køber sig ind i.

Emballage er derfor værd at prioritere. På din emballage udfolder vi din visuelle identitet. Puslespillet med logo, farver, skrifttyper, billeder og illustrationer samles, og den fuldendte overflade skabes.

Mere end et visuelt produkt

En transparent
procestilgang

Hos Unseen Studio arbejder vi med design – men vi har en udvidet tilgang og arbejder med mere end det visuelle. Før påbegyndelsen af enhver opgave går vi derfor i dybden med din virksomheds strategiske og værdibaserede fundament. Herefter skaber vi de visuelle løsninger, der transformerer din virksomhed til et stærkt brand.

Herunder får du indblik i den typiske proces for emballageopgaver.

Step 01

Understand

Vi afholder et møde, hvor vi gennemgår dine konkrete behov og ønsker. Her får vi også afklaret om din visuelle identitet er fyldestgørende nok til at vi har noget at arbejde med, eller om der skal tilføjes yderligere farver, illustrationer eller lignende.

Step 02

Uncover

Vi præsenter dig for to-tre forskellige
stilretninger, der alle er skabt på baggrund af dine behov, men varierer i udtrykket. Du vælger én retning eller elementer fra forskellige retninger, der skal danne grundlag for emballagens stil.

Step 03

Unfold

Vi arbejder ud fra den valgte stilretning og involverer dig løbende i processen gennem to korrekturrunder, hvor du kommer med feedback.

Step 04

Unleash

Vi overleverer designet efter din godkendelse og overleverer trykklare filer, så det er ligetil at sende dem direkte videre til din leverandør. Har du behov for hjælp til leverandørkontakten, kan vi ligeledes assitere med dette samt vejlede i forhold til anbefalelsesværdige trykkerier.

fra første øjekast

Stort som småt

Emballagedesign spænder vidt, og omfatter alt fra små klistermærker og etiketter til den kasse, du sender dine produkter afsted i. Hos Unseen Studio slår vi altid et slag for, at dit brand fremstår stærkt 360°, og vi kan derfor hjælpe hele vejen rundt.

Vi hjælper fra den spæde idégenering omkring hvordan emballagen på dine produkter skal udformes, laver designet og overleverer rentegnede, trykklare filer, som du kan sende direkte til din leverandør.

Produktemballage

Tuber, dåser, kartoner, flasker, poser og æsker. Der findes et utal af emballagetyper, og uanset om du sælger shampoo, kosttilskud eller et helt tredje produkt, kan vi udarbejde designet til emballage.

Gaveæsker, produktdisplay, Vi modtager stanseform/diecut direkte fra din producent eller dit trykkeri, og laver derefter et design ud fra de specfikke mål, så du er sikret, at designet passer perfekt.

Labels

Labels er klistermærker, der kan sættes på alt fra æsker og poser til flasker og dåser. Klistermærkerne kan laves på specialmål og i unikke former, der passer til det produkt som mærkes skal klistres på. Du har ligeledes muligheden for at vælge mellem flere forskellige overflader og dermed vælge om dit label skal være mat eller skinnende.

Indpakning

Udover din primære produktemballage kan æstetisk og funktionel indpakning bidrage til at give en helhedsoplevelse af dit brand.

Indpakning omfatter blandt andet silkepapir, gavepapir, papirs- og stofposer samt æsker, og vi kan hjælpe med en lang række yderligere produkter. Ofte vil indpakning laves med et print; et unikt mønster. Det kan du læse mere om her

Eksempler på

emballage-projekter

Dragør

Dragør

KUNDEDragør Skincare SERVICEVISUEL IDENTITETEt håndtegnet typografisk logo med et inkorporeret illustrativt bomærke.fokus på at få identiteten implementeret på emballagen, da denne skal fremstå i Dragørs stil og univers.En fuldent visuel identitet kommer først rigtig...

Solanum

Solanum

KUNDESOLANUM SERVICEEMBALLAGEfarverne differentiere sig fra hinanden, men skaber samtidig sammenhæng og overblik over de forskellige produktkategorier.Etiketterne er designet ud fra et ønske om, at forene det æstetiske med det informativeSolanum er en virksomhed med...

Et dedikeret hold

Mød din designer

Hos Unseen Studio vil du møde et lille, sammentømret team. Vores erfaringer spænder bredt fra bureaubranchen til inhouse designafdelinger, og med en bred kompetencevifte har vi muligheden for at styrke dit brand 360°. Med en fast kontaktperson er du desuden sikret et tæt samarbejde, hvor du kan føle dig i trygge hænder.

Skal vi hjælpe dig med at lave emballage til dine produkter, vil du typisk møde Christina, der har flere års erfaring med at lave emballagedesign. Hun sørger for at hjælpe dig hele vejen igennem udviklingen af designet og sikrer, at du fremsender de rigtige filer til dine leverandører, så du kan have ro i maven.

Er du klar til at komme i gang?

Sæt den værdibaserede
proces i gang

01

Udfyld vores kontaktformular

Tryk på “Sæt i gang” herunder og udfyld vores kontaktformular, hvor du deler dine specifikke behov, og gør os klogere på, hvem du er, og hvad din virksomhed tilbyder.

02

Book en afklarende samtale om dine mål

Hvis vi vurderer, at vi er de rette til at hjælpe med dit projekt, sætter vi et afklarende møde i kalenderen, hvor vi gennemgår dine behov og ønsker.

03

Gennemgå dit tilsendte tilbud

Efter vores møde sammensætter vi et tilbud (evt. med flere mulige pakker). Herefter kræver det blot en godkendelse fra dig, inden vi kan opstarte samarbejdet!