WEBDESIGN

din hjemmeside er dit digitale visitkort & essentielt for dine kunders opfattelse af dit brand

Mere end et visuelt produkt

Vigtigheden af det første indtryk

Du kan have nok så gode produkter eller services, men er du ikke tilstede online, er det svært at blive opdaget og dermed får ingen glæde af det, du tilbyder. Mere end nogensinde før, er det derfor essentielt at have en stærk hjemmeside, der fungerer som et digitalt visitkort, hvor dine potentielle kunder både skal have overblik og opnå indblik.

Din hjemmeside er et af de første steder, dine potentielle kunder besøger, inden de foretager et køb. I den forbindelse skal de besøgende have nem adgang til informationer og overbevises om, at du tilbyder kvalitet, at dine værdier matcher med deres og at de kan se sig selv i dit brand. Det stiller krav til din hjemmeside, og hos Unseen Studio designer vil derfor altid hjemmesider med fokus på kunderejsen og sammensmeltningen af både funktionalitet, brugervenlighed og æstetik.

Vi sikrer, at dine kunder får det optimale førstehåndsindtryk og oplevelsen af et gennemført brand.

Mere end et visuelt produkt

En transparent
procestilgang

Hos Unseen Studio arbejder vi med design – men vi har en udvidet tilgang og arbejder med mere end det visuelle. Før påbegyndelsen af enhver opgave går vi derfor i dybden med din virksomheds strategiske og værdibaserede fundament. Herefter skaber vi de visuelle løsninger, der transformerer din virksomhed til et stærkt brand.

Herunder får du indblik i den typiske proces for web-projekter.

Step 01

Understand

Vi afholder et indledende møde, hvor vi sammen bliver klogere på din målgruppes behov og dine ønsker til din nye hjemmeside. Vi kommer omkring alt fra tekniske funktioner til konkrete tekster og sikrer, at vi har fundamentet på plads.

Step 02

Uncover

På baggrund af vores indledende møde præsenterer vi to-tre forskellige layout-muligheder i PDF-format. Du vælger én retning eller moduler fra forskellige retninger, der danner grundlag for projektets visuelle stil.

Step 03

Unfold

Vi arbejder ud fra den valgte stilretning og bygger siden online (typisk i WordPress).

Du vil løbende blive involveret i processen gennem to korrekturrunder. 

Step 04

Unleash

Vi færdiggør og lancerer din hjemmeside!

Herefter har du mulighed for at tilkøbe en undervisningssession, så du selv kan stå for den fremadrettede vedligeholdelse af siden.

Hvad er dit behov?

Forskellige typer af hjemmesider

Hos Unseen Studio kan vi hjælpe på flere forskellige måder, når det kommer til digitale projekter. Herunder går vi i dybden med de forskellige muligheder.

landingpage

En landingpage er én enkelt side, der hurtigt og nemt giver de besøgende et overblik over, hvad du tilbyder. Hvis du er ejer af en helt ny start-up og endnu ikke har en god portion tekst- og billedmateriale, der giver indblik i dine arbejdsområder, kan det give mening med denne type hjemmeside. En landingpage er ligeledes den mest budgetvenlige løsning og den mindst tidskrævende disciplin.

Website

Hvis du er ejer af en etableret virksomhed og har mere på hjerte, vil det oftest give mening med et website med flere undersider. Her har du muligheden for at gå i dybden med virksomhedens kernefortælling og arbejdsområder og kan give potentielle kunder indblik.

Vores typiske website-projekter udarbejdes med en forside og fem undersider, men der er rig mulighed for at lave flere/færre sider alt efter dine og dine kunders behov.

 

Webshop

En webshop er essentiel, hvis du har produkter, som du ønsker at sælge. Vi anbefaler som oftest webshops i WordPress med WooCommerce, men vi har ligeledes erfaring med øvrige løsninger som Shopify.

OBS. Hvis du allerede arbejder med en udvikler, kan det være relevant blot at lade Unseen Studio hjælpe dig med en XD-visualisering, som din udvikler kan bygge din shop på baggrund af. Læs mere under “Design/visualisering af website” herunder.

design/visualisering af website

Har du selv mod på at bygge din hjemmeside digitalt, men har du behov for et design at bygge ud fra? Hos Unseen Studio udarbejder vi visualiseringer af hjemmesider. Vi overleverer visualiseringen i PDF eller Adobe XD, og du kan bruge materialet som en fyldestgørende guide til hvordan layoutet på websitet skal se ud. Du skal kun koncentrere dig om den tekniske opbygning online og har allerede hele designet på plads.

En XD-visualisering kan også være relevant, hvis du står overfor en større udviklingsopgave og skal eksempelvis opbygge en stor online kundeportal eller en app, og du allerede samarbejder med en dygtig udvikler, der kan stå for den tekniske opbygning. For at sætte din udvikler i gang er der behov for en visualisering (mockups/wireframes), der viser, hvordan alle sider og elementer skal se ud. Det hjælper vi gerne med.

Eksempler på

web-projekter

Læsø Studio

Læsø Studio

KUNDELæsø Studio SERVICEVISUEL IDENTITETHJEMMESIDEILLUSTRATIONEREN VISUEL IDENTITET MED MANGE ILLUSTRATIONER OG FARVER, SOM SENERE BLEV IMPLEMENTERET PÅ WEBSITE. ILLUSTRATIONER MED ET AUTENTISK OG HÅNDLAVET UDTRYK, SOM SKABER PERSONLIGHED.Natur, harmoni og nostalgi...

2Ø

KUNDE2Ø SERVICEVISUEL IDENTITETWEBSITEDIGITALT CONTENTSALGSMATERIALEBrandets logo er rent og enkelt, som hylder styrken i simpliciteten, og lader den enkelte beskuer danne egne historier. Når typografiens snit anvendes korrekt, hjælper de med at styrke vores...

Kropsterapeutisk Institut

Kropsterapeutisk Institut

KUNDEKROPSTERAPEUTISK INSTITUT SERVICEVISUEL IDENTITETILLUSTRATIONERWEBSITEDIGITAL CONTENTLAYOUTVi har været med til at skabe det fundamentale i den visuelle identitet, som efterfølgende er blevet implementeret på bl.a. website og sociale medier.Kvalitet, faglighed og...

Et dedikeret hold

Mød din designer

Hos Unseen Studio vil du møde et lille, sammentømret team. Vores erfaringer spænder bredt fra bureaubranchen til inhouse designafdelinger, og med en bred kompetencevifte har vi muligheden for at styrke dit brand 360°. Med en fast kontaktperson er du desuden sikret et tæt samarbejde, hvor du kan føle dig i trygge hænder.

Skal vi skabe din virksomheds hjemmeside, vil du typisk møde Alberte. Med stor teknisk forståelse sikrer Alberte, at siden får en optimal opbygning, og med et stærkt øje for design formår hun at implementere din visuelle identitet, så siden bidrager til at understøtte fortællingen om et stærkt brand. Har du mod på selv at holde hjemmesiden opdateret efterfølgende, står Alberte desuden klar til at give dig en introduktion til WordPress og din hjemmesides backend, så du kan føle dig helt tryg i at rette småting – såsom tekster og billeder – på egen hånd.

Er du klar til at komme i gang?

Sæt den værdibaserede
website-proces i gang

01

Udfyld vores kontaktformular

Tryk på “Sæt i gang” herunder og udfyld vores kontaktformular, hvor du deler dine specifikke behov, og gør os klogere på, hvem du er, og hvad din virksomhed tilbyder.

02

Book en afklarende samtale om dine mål

Hvis vi vurderer, at vi er de rette til at hjælpe med dit projekt, sætter vi et afklarende møde i kalenderen, hvor vi gennemgår dine behov og ønsker.

03

Gennemgå dit tilsendte tilbud

Efter vores møde sammensætter vi et tilbud (evt. med flere mulige pakker). Herefter kræver det blot en godkendelse fra dig, inden vi kan opstarte samarbejdet!