KUNDE
SOLANUM

SERVICE
EMBALLAGE

farverne differentiere sig fra hinanden, men skaber samtidig sammenhæng og overblik over de forskellige produktkategorier.

Etiketterne er designet ud fra et ønske om, at forene det æstetiske med det informative

Solanum er en virksomhed med bredt udvalg af tilskudsfoder til dyr. Solanum tilbyder derfor et sortiment af produkter til hobby- og kæledyr.

Vi har hjulpet med at skabe en udvidelse af den eksisterende identitet. Her er der tale om nye illustrationer, etiketter til emballage samt farvepalet til produktkategorier. Når man arbejder med emballagedesign er det som et puslespil, der skal gå op. Typisk skal tekst, billede/illustration, logo samt stregkode og mærker sættes sammen, så det både er overskueligt og æstetisk at kigge på.

farver og streger er med til at fremhæve kategorien og er med til at skabe en overskuelig inddeling af den informative tekst.

Solanums etiketter er et re-design af virksomhedens nuværende etiketter. Etiketterne er designet udfra et ønske om, at forene det æstetiske med det informative som sammen skal skabe overblik over de forskellige produkter.
Derudover er der gjort brug af grafiske elementer som streger, der fremhæver farven på kategorien samt skaber overskuelig inddeling af den informative tekst.

Solanum ønskede en farvepalet som tog udgangspunkt i naturen, da deres produkter til dyrene indeholder naturlige ingredienser.
Derudover skulle farverne differentiere sig fra hinanden, men samtidig skabe sammenhæng og overblik over de forskellige produktkategorier.