41 57 58 02 hej@unseenstudio.dk

We

Identitet

Vi skaber helstøbte brands gennem arbejdet med strategi, koncept og identitet. Vores fokus er, at din virksomhed fremstår som et gennemført brand, der rammer din målgruppe på alle tænkelige parametre. Vi kan både hjælpe, hvis du skal have en helt ny identitet eller overvejer et re-design.

Webdesign

Et website er dit online visitkort. Når vi designer hjemmesider er det altid med fokus på både funktionalitet, brugervenlighed og æstetik. Vi sikrer, at dine kunder får det optimale førstehåndsindtryk, et overskueligt indblik i hvad du tilbyder, samt en oplevelse af et gennemført brand. 

 

Illustration

Print og illustrationer skaber liv og blikfang. Når vi arbejder med print og illustrationer foregår det både digitalt og analogt og laver alt fra tekstilprint og metervarer til animerede illustrationer og bryllupsinvitationer. Vi imødekommer dine ønsker og behov og tilbyder blandt andet invitationer, animerede illustrationer og tekstildesign.

Layout

Et gennemarbejdet layout tiltrækker opmærksomhed og fastholder læserne. Når vi arbejder med layout og opsætningsarbejde omfatter det både tryksager og digitale løsninger. Eksempelvis arbejder vi ofte med salgsmateriale, der er med til at formidle en given virksomheds budskab.

 

Content

Når vi møder virksomheder, der ønsker at styrke kendskabsgraden anbefaler vi ofte, at der bliver sat fokus på skabelsen af bedre content. Vi sørger for at din virksomheds værdier omsættes til billeder, der resonerer hos dine kunder. Derudover hjælper vi gerne med at administrere dine sociale medier og hjælper dig, hvor du er.

 

Skræddersyet og inkluderende

En transparent
procestilgang

Det kan for mange virke overvældende at påbegynde skabelsen af en brandidentitet, en webshop eller lignende vigtige elementer. Vores primære mål er, at du føler dig helt tryg på rejsen i at styrke din virksomhed, og vi har derfor en transparent og inkluderende proces.

Alle opgaver er forskellige og vi går meget op i at skræddersy processen efter den enkelte opgave. Som udgangspunkt følger vi dog altid følgende processtruktur.

 

Step 1 · Understand

Vi afholder et møde, hvor vi gennemgår dine behov, ønsker og ambitioner. Her fortæller vi desuden mere om os og vores  tilgang til opgaven. Vi laver herefter det nødvendige strategiske fundament.

Step 2 · Uncover

Vi præsenterer tre forskellige stilretninger, hvorefter du vælger én retning eller elementer fra forskellige retninger, der skal danne grundlag for projektets visuelle stil.

Step 3 · Unfold

Vi arbejder ud fra den valgte stilretning og involverer dig løbende i processen efter behov. Fasen afsluttes med et præsentationsmøde, hvor du kommer med feedback.

Step 4 · Unleash

Vi overleverer eller offentliggør designet efter din godkendelse. Du får desuden tilhørende information om, hvordan I skal anvende det nye materiale.

Sammensatte

pakker

For at gøre det nemmere for dig at overskue, hvordan du kan optimere din virksomhed, har vi udarbejdet en række pakker, der indeholder det, vi som minimum finder relevant for at sikre et helstøbt brand med en gennemført strategi.

Vores to basispakker giver dig det, du har brug for, hvis du skal have en basis visuel identitet eller website. Ønsker du lidt ekstra, kan du udvide til vores power-pakker, der sikrer, at den røde tråd bliver endnu tydeligere.

Hvis du er nyopstartet eller overvejer at starte et nyt brand fra bunden, har vi desuden sammensat en eksklusiv startup-pakke, der sikrer at du kommer 360° rundt om dit nye brands strategi, identitet og markedsføring.

Basis visuel identitet

· Designmanual
· Primær logo
· Farvepalette
· Defineret skrifttyper

+  Profilbillede til valgfrit SoMe
+  Coverbillede til valgfrit SoMe
+  2 opslag til valgfrit SoMe
+  Vejledning i branding & strategi

Power visuel identitet

+  Defineret billedestil
+  Grafisk element
+  Design af visitkort (Ekskl. tryk)
+  8 ekstra opslag til valgfrit SoMe
+  3 timers klippekort (Gyldig: 1 år fra opstartsdatoen)

Basis website

· Design og opsætning af forside
· Design og opsætning af 2 undersider
· Design og opsætning af 1 kontaktside
· Design og opsætning af cookie/privatlivspolitik

+  Basal SEO vha. Yoast plugin
+  Responsiv design
+  3 valgfrie opslag til SoMe
+  Evt. DIVI theme (Værdi: 2000 DKK)

Power website

+  2 ekstra undersider
+  3 ekstra
 valgfrie opslag til SoMe

+  Billedbehandling på alle billeder
+  3 timers klippekort (Gyldig: 1 år fra opstartsdatoen)

Start up pakken

Visuel identitet inkl.

· Designmanual
· Primær logo
· Grafisk element
· Farvepalette
· Defineret skrifttyper
· Billedestil

+  Profilbillede til valgfrit SoMe
+  Coverbillede til valgfrit SoMe
+  2 opslag til valgfrit SoMe
+  Vejledning i branding & strategi

Website inkl.

· Design og opsætning af forside
· Design og opsætning af 3 undersider
· Design og opsætning af 1 kontaktside
· Design og opsætning af cookie/privatlivspolitik

+  Basal SEO vha. Yoast plugin
+  Responsiv design
+  3 opslag til SoMe 
+  3 timers klippekort (Gyldig: 1 år fra opstartsdatoen)

Du leverer alt billede- og tekst materiale

Lad os hjælpe dig

Har du også et projekt, du drømmer om at få ført ud i livet?
Skriv dit navn og emailadresse herunder, så kontakter vi dig
og sørger for at skræddersy et tilbud lige efter dine behov.

FØLG VORES PROJEKTER