vores services

NÅR HVER EN BRIK er vigtig for den SAMLEDE OVERFLADE

Hos Unseen Studio tilbyder vi designløsninger, der kommer 360° rundt om dit brand. Et stærkt brand er nemlig som et puslespil. Puslespillet er sammensat af forskellige brikker såsom logo, farver, skrifttyper, tekster, produkter, emballage, fotografier og meget mere. Hver for sig synes brikkerne intetsigende, men når puslespillet samles, skabes den fuldendte overflade.

Vi starter altid med at kigge på din visuelle identitet, da identiteten udgør fundamentet for ethvert gennemført brands kommunikation. Med en visuel identitet skabes der troværdighed og genkendelighed og derfor er det, det helt rigtige sted at starte.

Når den visuelle identitet er på plads kan vi hjælpe med din digitale tilstedeværelse, salgsmateriale og en lang række øvrige elementer. Alt materiale skabes på baggrund af den visuelle identitet og med et klart fokus på den røde tråd.

Brik for brik styrker vi din virksomhed og transformerer den til et stærkt brand, hvor det samlede billede fremstår gennemført og sammenhængende.

Scroll videre på denne side og få indblik i vores services, og hvordan vi konkret kan hjælpe dig fra A-Z.

VORES KERNEKOMPETENCER

Styrk dit brand fra A-Z

Når man skal styrke et brand fra A-Z, er der sjældent én løsning, der passer til alle opgaver. Derfor tilbyder vi altid speciallavede pakkeløsninger, der samler de mest essentielle ydelser og styrker de nødvendige aspekter af dit brand. 

Herunder kan du se et overblik over vores kernekompetencer.

Tryk på ikonerne for at læse mere.

Et tæt og transparent samarbejde

Hos Unseen Studio vil du møde et passioneret team, og du får én fast kontaktperson kan du føle dig i trygge hænder hele vejen fra start til slut. Din faste kontaktperson tager dig gennem en transparent og inkluderende proces, der sikrer, at du du tydeligt kan se dine værdier og spejle dig i det endelige resultat.

Uanset hvilken branche, du arbejder indenfor, er vi klar til at hjælpe, da vores erfaringer spænder bredt fra bureaubranchen til inhouse designafdelinger, og vi har derfor en bred brancheforståelse.

VORES OVERBEVISNING

VÆRDIBASERET DESIGN ER VÆRDISKABENDE

Når du opstarter en identitetsopgave eller andre større projekter hos os, starter vi altid ud med en strategisk workshop, hvor vi går i dybden med din forretnings værdibaserede grundlag. Det gør vi for at have et stærkt fundament, inden den visuelle del af processen påbegyndes.

På vores workshop arbejder vi blandt andet med dit “why” – virksomhedens eksistensgrundlag og formålsorienterede vision. Måske har du en bæredygtig agenda, en lang historie som familiedrevet virksomhed eller et ønske om at hjælpe andre. Uanset hvilke værdier, der er din drivkraft, bør de visualiseres og integreres i din visuelle kommunikation, f.eks. direkte i logoet, i farverne eller i billederne.

Vi tror nemlig på, at værdibaseret design er værdiskabende; både for din målgruppe og din forretnings bundlinje.

 

Nyt projekt

Vi har netop hjulpet ØB ØLBAR MED AT SKABE DERES VISUELLE IDENTITET.

Ofte stillede
spørgsmål

Her har vi samlet et par ofte stillede spørgsmål, som du måske gerne vil vide, før du kontakter os. Har du andre spørgsmål, svarer vi gerne på dem via e-mail eller på et uforpligtende telefonmøde.

01

Hvad koster et typisk projekt?

Alle projekter er forskellige, og det er vigtigt for os at kende dine specifikke behov, før vi giver et tilbud. Vi starter derfor gerne ud med et uforpligtende møde, hvor vi gennemgår dine mål for din virksomhed. Herefter laver vi et skræddersyet tilbud ud fra dine behov.

At arbejde med en designer kan virke som en stor investering, og vi tilbyder derfor at dele betalingen op i rater.

02

Hvor lang tid tager et projekt?

Udviklingen af visuelle identiteter tager som minimum en måneds tid, og det samme gør sig gældende for hjemmesidedesign. Tidslinjen for mindre projekter afhænger af kompleksiteten og omfanget. Helstøbt design tager tid, og vi går ikke på kompromis, med den strategiske og kreative proces samt korrekturrunder.

Vi booker typisk nye projekter ind 1-2 måneder i forvejen.

03

Kan i lave et logo?

Hvis du er ude efter et enkeltstående logo, der ikke bidrager til at skabe et stærkt brand, men blot er pynt, er svaret nej. Er du derimod interesseret i en helstøbt visuel identitet bestående af logo, farvepalet, skrifttyper, billedstil og grafik, der giver det nødvendige fundament for al visuel kommunikation, er vi klar. Det er vores vigtigste kerneydelse, og den helt rigtige investering, hvis du tager din virksomhed seriøst.

04

Arbejder i med redesign?

Vi har stor erfaring med at redesigne alt fra visuelle identiteter til website og kataloger, det er bestemt noget, vi er åbne overfor. Et redesign ender dog ofte ud med at være mindst ligeså krævende som at starte helt fra bunden, og vi anbefaler, at du kun booker os til et redesign, hvis du har modet til at blive udfordret.

klar til at gå i gang?

Sæt den værdibaserede
designproces i gang

01

Udfyld vores kontaktformular

Tryk på “Sæt i gang” herunder og udfyld vores kontaktformular, hvor du deler dine specifikke behov, og gør os klogere på, hvem du er, og hvad din virksomhed tilbyder.

02

Book en afklarende samtale om dine mål

Hvis vi vurderer, at vi er de rette til at hjælpe med dit projekt, sætter vi et afklarende møde i kalenderen, hvor vi gennemgår dine behov og ønsker.

03

Gennemgå dit tilsendte tilbud

Efter vores møde sammensætter vi et tilbud (evt. med flere mulige pakker). Herefter kræver det blot en godkendelse fra dig, inden vi kan opstarte samarbejdet!