Print & Illustration

Lad dit brand komme til live gennem print og illustrationer

et unikt udtryk

Markedsføring & produkter

Din blomstrede skjorte, din stribede notesbog, gavepapiret. Vi ser print, mønstre og illustrationer alle steder omkring på alt fra tekstil og papir til store facader.

Med print og illustrationer får du mulighed for at skabe blikfang, fortælle historier og visualisere værdier. Samtidig får du unikke visuelle elementer, som kun din virksomhed har. 

Print og illustrationer er ligeledes et stærkt redskab, da det kan bruges på alt fra markedsføringsmateriale til konkrete produkter. Dermed er det visuelle elementer, der både genererer genkendelighed, men også kan øge din indtjening, hvis dine kunder efterspørger produkter med print.

Mere end et visuelt produkt

En transparent
procestilgang

Hos Unseen Studio arbejder vi med design – men vi har en udvidet tilgang og arbejder med mere end det visuelle. Før påbegyndelsen af enhver opgave går vi derfor i dybden med din virksomheds strategiske og værdibaserede fundament. Herefter skaber vi de visuelle løsninger, der transformerer din virksomhed til et stærkt brand.

Herunder får du indblik i den typiske proces for print- og illustrationsopgaver.

Step 01

Understand

Vi gennemgår dine behov og ønsker til det kommende produkt med et særligt fokus på, hvilke illustrationer og hvilken historie illustrationerne skal formidle.

Step 02

Uncover

Uanset opgavens størrelse præsenterer vi altid  to-tre forslag til illustrationsstilen, så vi har et stærkt fundament og sikrer en rød tråd.

Step 03

Unfold

Vi arbejder ud fra den valgte stilretning og involverer dig løbende i processen gennem to korrekturrunder, hvor du kan komme med feedback.

Step 04

Unleash

Vi overleverer det godkendte design samt de nødvendige filtyper, så dit design kan blive sendt til tryk eller delt digitalt.

Mere om illustration 

Hvad er forskellen?

Print og illustrationer er brede begreber og dækker over alt fra helt små ikoner til store, mønstrede metervarer. Det kan være en jungle at navigere i og vi har derfor oplistet de typiske typer af print og illustrationer, så du kan få overblik og indblik.

Ikoner

Hvis du har en hjemmeside, har du sikkert ikoner på din kontakt-side, der visualiserer telefon, mail og adresse. Ikoner kan dog bruges til mange flere, og lidt mere spændende, ting. Eksempelvis er ikoner en perfekt måde til at skabe overblik over de services, du tilbyder, eller et værktøj til at visualisere forskellige steps i en proces.

Når vi laver ikoner sker det på baggrund af din visuelle identitet, så vi sikrer, at der er en rød tråd til din virksomheds øvrige visuelle kommunikation.

 

Illustrationer

Illustrationer er ofte mere detaljerede end ikoner og er ikke blot en praktisk del af din visuelle kommunikation, men især også et æstetisk element, der er ideelt til storytelling eller visualisering af værdier.

Uanset om illustrationer bruges digitalt – eksempelvis på din hjemmeside eller sociale medier – eller analogt på postkort, plakater eller lignende skaber de blikfang. Derfor er det essentielt at illustrationerne matcher din virksomheds overordnede visuelle identitet. Får du skabt en visuel identitet hos Unseen Studio er definering af illustrationsstil derfor en fast del af vores proces. Der er nemlig stor forskel på, om illustrationer eksempelvis har skarpe kanter, der vidner om mod og professionalisme, eller om der er tale om bløde former, der signalerer varme og menneskelighed. Læs mere om vores arbejde med visuelle identiteter her.

Infografik

Infografik er også kendt som “informationsvisualisering” og der er tale om en grafisk illustration, der nemt og overskueligt visualiserer information, data eller viden. Det kan eksempelvis være statistikker eller visualiseringer af en proces fra A-Z.

Infografikker egner sig særligt godt til undervisningsmateriale, hvor der er behov for at få komplekse informationer omsat til noget visuelt, men infografikker er også brugbart i eksempelvis magasiner og på hjemmesider for virksomheder, der ønsker at give indblik i hvordan et kompleks produkt fungerer.

 

Printdesign (AOP & PP)

Når man taler om print i den grafiske verden, er tale om et “mønster” – eksempelvis blomstermønstret på din skjorte. Mønstret er et såkaldt “allover print (AOP)”, hvilket defineres som ét stort print, der hverken har en start eller slutning, men bare fylder hele varen. Når man får designet et print, ender man ud med en “printrapport”, som er det udsnit af printet som gentages uendelige gange. Denne printrapport kan printes på metervarer eller papir, som derefter kan forvandles til børnetøj, gavepapir eller andre varer, der er relevante for dit brand.

Et andet type print er Placement Print (PP). Denne type print bruges også især i mode- og tekstilbranchen, og her er der tale om en enkeltstående illustration, der placeres på en given vare.

Eksempler på

print- & illustration

G28.1

G28.1

KUNDEG28.1 SERVICEVISUEL IDENTITETILLUSTRATIONEREN TRENDBASERET VISUEL IDENTITET TIL ET KONTORFÆLLESSKAB I AARHUSEn visuel identitet, der er baseret på de seneste trends og udstråler en dynamisk, energisk og indbydende stemning med en sporty præg

Little Oyster

Little Oyster

KUNDELITTLE OYSTER SERVICEVISUEL IDENTITETPRINTDESIGNBlødhed, ro & simplicitet var i fokus, da vi designede brandets visuelle identitet. Printet er skabt med inspiration fra naturen og danske strande.Blødhed, ro og simplicitet - Det var nogle af de mest...

Smilet Lever

Smilet Lever

KUNDEAARHUS KOMMUNE / CULTURE WORKS SERVICEVISUEL IDENTITETILLUSTRATIONERDIGITALT CONTENTSALGSMATERIALESammen med en række aarhusianske aktører, satte Aarhus Kommune gang i en kampagne, der skulle puste liv i bylivet.Vi har udarbejdet den officielle kampagneidentitet...

Et dedikeret hold

Mød dine designere

Hos Unseen Studio vil du møde et lille, sammentømret team. Vores erfaringer spænder bredt fra bureaubranchen til inhouse designafdelinger, og med en bred kompetencevifte har vi muligheden for at styrke dit brand 360°. Med en fast kontaktperson er du desuden sikret et tæt samarbejde, hvor du kan føle dig i trygge hænder.

Skal vi hjælpe dig med at lave illustrationer eller print til dit projekt, vil du typisk møde Christina, der både har stor teknisk forståelse i rygsækken og et forfinet øje for design. Christinas sikre hånd giver dig mulighed for at få udarbejdet illustrationer og print i alverdens stilretninger, så du får et unikt udtryk, der matcher dit brands visuelle identitet.

Er du klar til at komme i gang?

Sæt den værdibaserede
proces i gang

01

Udfyld vores kontaktformular

Tryk på “Sæt i gang” herunder og udfyld vores kontaktformular, hvor du deler dine specifikke behov, og gør os klogere på, hvem du er, og hvad din virksomhed tilbyder.

02

Book en afklarende samtale om dine mål

Hvis vi vurderer, at vi er de rette til at hjælpe med dit projekt, sætter vi et afklarende møde i kalenderen, hvor vi gennemgår dine behov og ønsker.

03

Gennemgå dit tilsendte tilbud

Efter vores møde sammensætter vi et tilbud (evt. med flere mulige pakker). Herefter kræver det blot en godkendelse fra dig, inden vi kan opstarte samarbejdet!