udlicitering

Fokusér på det du er god til, og lad os være din grafiske afdeling ude af huset

behov for hjælp?

Udliciter jeres grafiske afdeling

For selvstændige og mindre virksomheder

Er du selvstændig kender du helt sikkert til det med at have mange hatte på. Du står for produktdesign, projektledelse, salg, bogføring, markedsføring og listen fortsætter. Hos Unseen Studio tror vi på, at det giver pote at fokusere på det, man er god til og udlicitere det andet. Derfor tilbyder vi at være din grafiske afdeling – bare ude af huset. Vi tilbyder et tæt samarbejde, korte svartider og et reelt engagement i din virksomhed.

 

For større virksomheder

Har I brug for nye øjne på tingene eller har I ganske enkelt bare for travlt? Uanset grunden træder vi gerne til med ekstra hænder, hvis I har brug for at udlicitere jeres grafiske opgaver. Vi tapper nemt ind i jeres arbejdsgange, arbejder effektivt og sikrer et samarbejde, der kører som smurt, så I får mere tid og luft til at fokusere på andre arbejdsområder.

muligheder

På baggrund af
dine behov

Der findes ikke to virksomheder eller organisationer, der er helt ens, og det er derfor vores fornemmeste opgave at imødekomme dine behov. Når det kommer til udlicitering, er der derfor forskellige veje at gå. Måske har du blot brug for os et par timer hver anden måned. Måske har du brug for en 30 timer om ugen. Det er helt op til dig og med forskellige pakker, har vi mulighed for at skabe det workflow, der er mest værdiskabende for dig og din forretning.

Timebaserede opgaver

Hvis behovet for grafisk assistance svinger behøver du ikke forpligte dig til et stort antal timer. I stedet kan du blot få løst én opgave ad gangen.

Med timebaserede opgaver betaler du kun for de timer, der bruges på projektet. Timeprisen er fast, der er intet opstartsgebyr og fuld gennemsigtighed i forhold til, hvordan tiden er anvendt.

Vi tilbyder at løse opgaver på timebasis, når der er tale om mindre opgaver såsom udarbejdelse af et enkelt opslag til sociale medier, mindre tryksager og lignende. Skal du omvendt i gang med et større projekt såsom identitets-, web- og kampagneudvikling giver vi altid en projektpris.

Klippekort

Hvis du ved, at du har flere projekter i løbet af et år, er et klippekort en god løsning. 

Med et klippekort, kan du bruge dine timer, når det giver mening for dig indenfor ét år.

Vi tilbyder en række forskellige klippekort, men de mest populære er 30, 50 eller 100 timer. Med et klippekort på 100 timer opnår du vores laveste timepris og får på den måde helstøbte designløsninger i høj kvalitet til en lav pris.

Interesseret i et klippekort? Kontakt os gennem vores online kontaktformular; så vender vi tilbage med mulighederne.

Abonnement

Ønsker du at få løst opgaver på fast basis – eks. i form af varetagelse af dine sociale medier – giver det mening med et abonnement. 

Med et abonnement sætter vi fast tid af til dine opgaver hver måned og kan garantere, at dine opgaver påbegyndes indenfor to arbejdsdage. 

Interesseret i et abonnement? Kontakt os gennem vores online kontaktformular; så vender vi tilbage med mulighederne.

Eksempler på

udlicitering

Bertoni

Bertoni

KUNDEBERTONI SERVICEUDVIDELSE AF VISUEL IDENTITETDIGITALT CONTENTSALGSMATERIALEMANUALER TIL BL.A. SOME SAMT POS-MATERIALEHver kampagne har sine egne kendetegn med illustrationer, grafiske elementer samt brugen af skrifttyper.vi har sat retningslinjerne for, hvordan...

Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland

KUNDEERHVERVSHUS MIDTJYLAND SERVICEVISUEL IDENTITETDIGITALT CONTENTLAYOUTSALGSMATERIALEMålet er, at alle får den samme genkendelige og fuldendte oplevelse af Erhvervshuset. Alt, hvad de gør, skal arbejde i samme retning.Unseen Studio har hjulpet Erhvervshus...

Nordicals

Nordicals

KUNDENORDICALS ERHVERVSMÆLGERE SERVICELAYOUTDIGITALE MEDIER ANNONCERSALGSMATERIALEI over 1,5 år har vi samarbejdet med norcials om at lave deres salgsmateriale samt markedsføringsmateriale.Der er mulighed for at arbejde kreativt med de få elementer, som vi har - bl.a....

Et dedikeret hold

Mød dine designere

Hos Unseen Studio vil du møde et lille, sammentømret team. Vores erfaringer spænder bredt fra bureaubranchen til inhouse designafdelinger, og med en bred kompetencevifte har vi muligheden for a at styrke dit brand 360°. Med en fast kontaktperson er du desuden sikret et tæt samarbejde, hvor du kan føle dig i trygge hænder.

Vi glæder os til at varetage dine grafiske opgaver, så du i stedet kan fokusere på de arbejdsområder, du er bedst til! Sammen skaber vi større værdi for din virksomhed.

Er du klar til at komme i gang?

Sæt den værdibaserede
proces i gang

01

Udfyld vores kontaktformular

Tryk på “Sæt i gang” herunder og udfyld vores kontaktformular, hvor du deler dine specifikke behov, og gør os klogere på, hvem du er, og hvad din virksomhed tilbyder.

02

Book en afklarende samtale om dine mål

Hvis vi vurderer, at vi er de rette til at hjælpe med dit projekt, sætter vi et afklarende møde i kalenderen, hvor vi gennemgår dine behov og ønsker.

03

Gennemgå dit tilsendte tilbud

Efter vores møde sammensætter vi et tilbud (evt. med flere mulige pakker). Herefter kræver det blot en godkendelse fra dig, inden vi kan opstarte samarbejdet!