Digitalt content

Din digitale tilstedeværelse er springbrættet til både opmærksomhed og salg

Din digitale tilstedeværelse

Et online univers

Vi lever i en digital tidsalder, og de sociale medier og øvrige online platforme er ikke til at komme udenom i din markedsføringsstrategi, hvis du ønsker at blive set og have en levedygtig virksomhed. Derfor er digitalt content vigtigt!

Digitalt content er alt det du deler online – såsom online bannere og selvfølgelig opslag på sociale medier. At være tilstede og dele indhold er dog ikke nok i sig selv. Som forbrugere bliver vi mere og mere kritiske overfor det indhold, vi præsenteres for online, og forskellige målgrupper stiller krav om alt fra blikfang og hurtige pointer til dybdegående informationer og værdiskabende content. Første step er derfor at kende din målgruppe og deres pain points, så du kan generere indhold, der møder dem lige der, hvor de er. 

Hos Unseen Studio hjælper vi dig med at kortlægge din målgruppe og deres behov. Derefter hjælper vi med at stille skarpt på, hvordan din virksomheds produkter/services og værdier skal leve digitalt og hvilke online kanaler, der bør fokuseres på. Den strategiske proces er første step og herefter følger den kreative, visuelle skabelsesproces.

Mere end et visuelt produkt

En transparent
procestilgang

Hos Unseen Studio arbejder vi med design – men vi har en udvidet tilgang og arbejder med mere end det visuelle. Før påbegyndelsen af enhver opgave går vi derfor i dybden med din virksomheds strategiske og værdibaserede fundament. Herefter skaber vi de visuelle løsninger, der transformerer din virksomhed til et stærkt brand.

Herunder får du indblik i den typiske proces for content-opgaver.

Step 01

Understand

Vi afholder et møde eller en strategisk workshop, hvor vi kortlægger, hvordan din virksomhed får mest muligt ud af sociale medier og andre digitale platforme. På baggrund af dette kan vi rådgive om, hvilket konkret content, der bør produceres.

Step 02

Uncover

Vi præsenter to-tre forskellige
stilretninger for dit nye content. Alle retninger skabes på baggrund af din visuelle identitet, men varierer. Du vælger én retning eller elementer fra forskellige retninger, der skal danne grundlag for din digitale tilstedeværelse.

Step 03

Unfold

Vi arbejder ud fra den valgte stilretning og involverer dig løbende i processen gennem to korrekturrunder, hvor du kommer med feedback.

Step 04

Unleash

Vi overleverer designet efter din godkendelse og overleverer filer i korrekte formater, så dit content kan komme ud at leve digitalt uden problemer. Herefter kan vi analyse på, hvordan din content har performet.

Flere muligheder

Ram målgruppen

Når du skal have mest muligt ud af din online tilstedeværelse, er det både vigtigt at have en strategi og konkret content, der afspejler dit brands værdier og visuelle univers. Hos Unseen Studio hjælper vi dig 360° og sikrer, at vi rammer din målgruppe på bedste vis.

Herunder kan du få et overblik over nogle af de typiske opgaver vi løser indenfor content-kategorien.

Strategi for Sociale Medier

At være tilstede på de sociale medier kan være en fantastisk genvej til vækst, hvis du har en helstøbt strategi. 

Hos Unseen Studio anbefaler vi altid, at der gåes i dybden med det værdibaserede og strategiske fundament før den visuelle og kreative proces igangsættes – og dette er bestemt også tilfældet, når det kommer til sociale medier. Derfor udarbejder vi SoMe-guides. 

En SoMe-guide går blandt i dybden med hvilke kanaler, der er mest relevante for din virksomhed og kortlægger din målgruppes adfærd online. Derudover fokuserer guiden på, hvilke typer opslag, du bør dele og hvilket flow, der skaber det bedste førstehåndsindtryk. Materialet dykker desuden ned i alt fra korrekte formater til de bedste hashtags.

Content creation til Sociale Medier

På godt jysk betyder content creation blot produktion af indhold. Her er der især tale om indhold (fotografier, grafik og videomateriale) til sociale medier. Med en dygtig fotograf og stærke grafiske evner kan vi producere mange typer af indhold og sikre at dine digitale platforme er værdiskabende for din målgruppe og fanger deres opmærksomhed. Det styrker dit brand!

Ønsker du vores hjælp til foto & styling til dine billeder, kan du læse mere om det her

Content Management

Tid er en vigtig ressource, og det kan være svært at  prioritere at få lagt opslag ud, besvare kommentarer og pleje dine følgere regelmæssigt. Det kan vi hjælpe med!

Hos Unseen Studio kan vi både producere dine opslag, men også stå for at poste dem og styre dine sociale medier for dig. Det giver dig luft i kalenderen til at løse de opgaver, du er bedst til, mens vi styrker din digitale tilstedeværelse. Sammen skaber vi mest mulig værdi for din virksomhed. 

Digitale bannere

Har du helt generelt brug for at få produceret materiale til online annoncering, kan vi også hjælpe med at lave digitale bannere både som JPG, GIF og HTML5.

Vi kan blandt udarbejde displaybannere til forskellige annonceaktører eller til din hjemmeside, så der løbende er udskiftning.

Eksempler på

digitale content projekter

2Ø

KUNDE2Ø SERVICEVISUEL IDENTITETWEBSITEDIGITALT CONTENTSALGSMATERIALEBrandets logo er rent og enkelt, som hylder styrken i simpliciteten, og lader den enkelte beskuer danne egne historier. Når typografiens snit anvendes korrekt, hjælper de med at styrke vores...

Kropsterapeutisk Institut

Kropsterapeutisk Institut

KUNDEKROPSTERAPEUTISK INSTITUT SERVICEVISUEL IDENTITETILLUSTRATIONERWEBSITEDIGITAL CONTENTLAYOUTVi har været med til at skabe det fundamentale i den visuelle identitet, som efterfølgende er blevet implementeret på bl.a. website og sociale medier.Kvalitet, faglighed og...

Bertoni

Bertoni

KUNDEBERTONI SERVICEUDVIDELSE AF VISUEL IDENTITETDIGITALT CONTENTSALGSMATERIALEMANUALER TIL BL.A. SOME SAMT POS-MATERIALEHver kampagne har sine egne kendetegn med illustrationer, grafiske elementer samt brugen af skrifttyper.vi har sat retningslinjerne for, hvordan...

Et dedikeret hold

Digitalt indhold er alt det du deler online

Vi er et lille, sammentømret team. Vi arbejder kompromisløst med detaljen, for at sikre det gennemførte helhedsbillede og går til enhver opgave med nysgerrighed og store ambitioner. Vi har alle tre hver vores kompetence- og interesseområder – derfor tilbyder vi en bred vifte af serivces.

Har du brug for digitalt content kan du møde hele teamet. Lin er ansvarlig, når der skal udvikles en strategi for brugen af dine sociale medier og underviser i visuel kommunikation på VIA University College. Hendes erfaringer spænder bredt fra inden for content creation og content management og sikrer, at dit digitale content skaber resultater. Skal du have produceret grafiske, digitale bannere kommer Alberte og Christina på banen, og sørger for at dine digitale platforme altid er opdateret med nyt content.

Er du klar til at komme i gang?

Sæt den værdibaserede
proces i gang

01

Udfyld vores kontaktformular

Tryk på “Sæt i gang” herunder og udfyld vores kontaktformular, hvor du deler dine specifikke behov, og gør os klogere på, hvem du er, og hvad din virksomhed tilbyder.

02

Book en afklarende samtale om dine mål

Hvis vi vurderer, at vi er de rette til at hjælpe med dit projekt, sætter vi et afklarende møde i kalenderen, hvor vi gennemgår dine behov og ønsker.

03

Gennemgå dit tilsendte tilbud

Efter vores møde sammensætter vi et tilbud (evt. med flere mulige pakker). Herefter kræver det blot en godkendelse fra dig, inden vi kan opstarte samarbejdet!