Foto & styling

Fortæl de gode historier uden at skrive et eneste ord

sælg historien

Billeder, der taler for sig selv

Man siger, at et billede siger mere end tusind ord, og med en dygtig fotograf, et gennemarbejdet fotobrief, styling og den afsluttende redigering, kan vi skabe store fortællinger for din virksomhed helt uden tekstforfatning.

Med billeder kan du vække dit brand til live og tilføje personlighed, som du måske har svært ved at udtrykke gennem ord.

Med portræt- og stemningsbilleder kan dine potentielle kunder sætte ansigt på din virksomhed, og da flere analyser viser, at folk er mere tilbøjelige til at handle med virksomheder, som de føler sig trygge ved, er det en ideel investering.

Udover portræt- og stemningsbilleder er produktbilleder essentielt – både i form af packshots til din hjemmeside, men især også stylede billeder til dine sociale medier.

Hos Unseen Studio kan vi hjælpe dig hele vejen rundt – fra definering af billedstil, udarbejdelse af fotobriefs til fotografering og styling med makeupartist. Vi har fotostudie i hjertet af Aarhus, men skyder også gerne billeder hos dig eller på en tredje lokation.

mere end bare et billede

Gør din identitet personlig

Bag et færdigt billede er en længere proces. Første step er som regel definering af billedstil, derefter udarbejdes et fotobrief, derpå styles produkter eller modeller, billederne skydes og afslutningsvist redigeres billederne. Vi kan – i samarbejde med dygtige samarbejdspartnere – hjælpe dig hele vejen fra A-Z.

photoshoot

Vi har fotostudie i hjertet af Aarhus, men besøger dig også gerne på din virksomheds adresse eller på en tredje lokation. Vores dygtige fotograf kan hjælpe med flere typer af billeder såsom:

  • Portrætbilleder
  • Stemnings- og miljøbilleder
  • Stylede produktbilleder
  • Packshots
definering af Billedstil

Hvis du har fået udviklet en visuel identitet hos Unseen Studio, har du allerede fået defineret en billedstil. Har du ikke en visuel identitet – eller er den skabt af en anden grafiker – tilbyder vi definering af en stærk billedstil. Her går vi i dybden med de historier og værdier, som din virksomhed ønsker at visualisere og med moodboards og inspirationsmateriale, skaber vi en billedstil, som er essentiel, hvis du senere skal arbejde med en fotograf.

Ønsker du vores hjælp til din visuelle identitet, kan du læse mere om det her

Fotobrief

Har du allerede en aftale med en fotograf, men er i tvivl om, hvordan du skal briefe vedkommende?

Vi hjælper gerne med at skabe et fotobrief, hvor vi med udgangspunkt i dit brands billedstil, laver et skarpt overblik over, hvad fotografen helt specifikt skal have i kassen.

Styling

Uanset om du skal have skudt medarbejderbilleder eller arbejder med professionelle modeller, er det altid relevant at have en stylist/makeup-artist, der sikrer at alt spiller, når lyset står skarpt.

At have en stylist med på set, skaber ligeledes en tryghed for medarbejdere/modeller, så de med ro kan præstere foran kameraet.

Vi tilbyder også styling af produkter.

Eksempler på

foto- & styling-cases

Et dedikeret hold

mød dine designere

Hos Unseen Studio vil du møde et lille, sammentømret team. Vores erfaringer spænder bredt fra bureaubranchen til inhouse designafdelinger, og med en bred kompetencevifte har vi muligheden for at styrke dit brand 360°. Med en fast kontaktperson er du desuden sikret et tæt samarbejde, hvor du kan føle dig i trygge hænder.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og samarbejder derfor med en dygtig fotograf, der udfolder vores kreative idéer. Skal du have en stylist med på set, er det vores art director – og uddannede makeupartist – Lin, der svinger penslen.

Er du klar til at komme i gang?

Sæt processen i gang
Allerede i dag

01

Udfyld vores kontaktformular

Tryk på “Sæt i gang” herunder og udfyld vores kontaktformular, hvor du og deler dine specifikke behov, og gør os klogere på, hvem du er, og hvad din virksomhed tilbyder.

02

Book en afklarende samtale om dine mål

Hvis vi vurderer, at vi er de rette til at hjælpe med dit projekt, sætter vi et afklarende møde i kalenderen, hvor vi gennemgår dine behov og ønsker.

03

Gennemgå dit tilsendte tilbud

Efter vores introopkald sammensætter vi et tilbud (evt. med flere mulige pakke). Når du har godkendt tilbuddet, sender vi faktura for at gøre samarbejdet officielt!