Layout

et stærkt layout er genvejen til en klar og tydelig kommunikation

Overblik og indblik

Fremgår dit budskab tydeligt?

Du kan have et fantastisk budskab, men drukner det i et rodet layout, hvor der ikke har været fokus på at skabe blikfang, mister beskueren hurtigt interessen – og så er der ingen, der får glæde af det, du har på hjerte.

Layout, opsætning, komposition. Kært barn har mange navne. Uanset titlen er opsætningsarbejde en af de helt tunge grundsten for enhver dygtig grafiker, og det er en disciplin, der er essentielt for at skabe både overblik og indblik. Når vi arbejder med layout handler det kort sagt om at arrangere indhold på den mest optimale måde, der tager højde for ting som afstand, whitespace, kontraster og gentagelser. 

Layout kommer i spil på alt fra klistermærker og visitkort til større tryksager, såsom magasiner og e-bøger.

Uanset opgavens omfang er layoutet vigtigt for en tydelig kommunikation og en mulighed for at lade den visuelle identitet komme til sin ret, når logo, typografi, farver og billeder forenes.

Mere end et visuelt produkt

En transparent
procestilgang

Hos Unseen Studio arbejder vi med design – men vi har en udvidet tilgang og arbejder med mere end det visuelle. Før påbegyndelsen af enhver opgave går vi derfor i dybden med din virksomheds strategiske og værdibaserede fundament. Herefter skaber vi de visuelle løsninger, der transformerer din virksomhed til et stærkt brand.

Herunder får du indblik i den typiske proces for layoutopgaver.

Step 01

Understand

Vi afholder et indledende møde, hvor vi gennemgår dine behov og ønsker til det kommende produkt. 

Step 02

Uncover

Uanset opgavens størrelse præsenteres du altid for to-tre forslag til layoutet.

Step 03

Unfold

Vi arbejder ud fra den valgte stilretning og involverer dig løbende i processen gennem to korrekturrunder.

Step 04

Unleash

Vi overleverer det godkendte design i de korrekte filtyper og formater, så du kan sende dem direkte videre til trykkeriet.

Alt omkring dig er layout

Layout i forskellige skalaer

Layout findes i stort set alle skalaer. Herunder ses et overblik over nogle af de typiske formater, vi kan hjælpe med at udfolde for din virksomhed.

Mindre tryksager

Selv små tryksager kan gøre en stor forskel. Vi kan blandt andet hjælpe med opsætning af:

 • Visitkort
 • Postkort
 • Flyers
 • Klistermærker
 • Løsblade
 • Plakater
Større/længere tryksager

Med større tryksager for du mulighed for at give indblik i din virksomheds arbejde. Det stiller krav til en tydelig rød tråd, og det er særligt vigtigt at få layoutstilen på plads fra start, så materialet både er funktionelt og æstetisk. Vi har stor erfaring med de større layout-opgaver – blandt andet i form af magasiner på op til 40 sider samt undervisningsmateriale på op til 140 sider.

Mulighederne er stort set endeløse, men vi kan blandt andet hjælpe med opsætning af følgende formater:

 • Magasiner
 • Bøger
 • Undervisningsmateriale
 • Brochurer
 • Salgsmateriale
 • Lookbooks/kataloger
 • Foldere
Digitalt materiale

Digitalt materiale er ikke blot godt for miljøet, men også praktisk for din målgruppe. Stort set alle tryksager kan tilpasses til digitalt materiale, og vi tilbyder hjælp med opsætning af formater såsom:

 • Magasiner, bøger, undervisningsmateriale, brochurer, salgsmateriale, lookbooks

Med digitalt materiale er der mulighed for at lave både almindelige og interaktive PDF’er, EPUB-materiale og ebøger.

Har du brug for andet digitalt content – eksempelvis HTML5-bannere eller foto/video til sociale medier – kan du læse mere her.

 

Layout til emballage

Har du brug for layout til emballage, hjælper vi hellere end gerne. Tryk her for at læse mere om mulighederne.

Eksempler på

layout-projketer

Bertoni

Bertoni

KUNDEBERTONI SERVICEUDVIDELSE AF VISUEL IDENTITETDIGITALT CONTENTSALGSMATERIALEMANUALER TIL BL.A. SOME SAMT POS-MATERIALEHver kampagne har sine egne kendetegn med illustrationer, grafiske elementer samt brugen af skrifttyper.vi har sat retningslinjerne for, hvordan...

Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland

KUNDEERHVERVSHUS MIDTJYLAND SERVICEVISUEL IDENTITETDIGITALT CONTENTLAYOUTSALGSMATERIALEMålet er, at alle får den samme genkendelige og fuldendte oplevelse af Erhvervshuset. Alt, hvad de gør, skal arbejde i samme retning.Unseen Studio har hjulpet Erhvervshus...

The Travel Book

The Travel Book

KUNDETHE TRAVEL BOOK SERVICELAYOUTILLUSTRATIONER“Det er blevet den fedeste e-bog nogensinde.”- Rasmus LythckeVi har bl.a. tegnet et kort over københavn og byens 10 største turistattraktionerThe Travel Book står bag bogen "Staycation i Danmark" og denne gang ønskede de...

Et dedikeret hold

Mød dine designere

Hos Unseen Studio vil du møde et lille, sammentømret team. Vores erfaringer spænder bredt fra bureaubranchen til inhouse designafdelinger, og med en bred kompetencevifte har vi muligheden for at styrke dit brand 360°. Med en fast kontaktperson er du desuden sikret et tæt samarbejde, hvor du kan føle dig i trygge hænder.

Skal vi hjælpe dig med layoutet til dit næste projekt, vil du kunne møde os alle tre. Vi arbejder hver dag med layout og har stor erfaring inden for udvikling af digitalt og trykt materiale.

Er du klar til at komme i gang?

Sæt den værdibaserede
layout-proces i gang

01

Udfyld vores kontaktformular

Tryk på “Sæt i gang” herunder og udfyld vores kontaktformular, hvor du deler dine specifikke behov, og gør os klogere på, hvem du er, og hvad din virksomhed tilbyder.

02

Book en afklarende samtale om dine mål

Hvis vi vurderer, at vi er de rette til at hjælpe med dit projekt, sætter vi et afklarende møde i kalenderen, hvor vi gennemgår dine behov og ønsker.

03

Gennemgå dit tilsendte tilbud

Efter vores møde sammensætter vi et tilbud (evt. med flere mulige pakker). Herefter kræver det blot en godkendelse fra dig, inden vi kan opstarte samarbejdet!