PRAKTIKANT

HOS UNSEEN STUDIO ·  AARHUS C

Søger du en praktikplads & vil du være en del af et kreativt & værdibaseret bureau?

I foråret/sommeren 2022 er vi på jagt efter nye talenter, der har store ambitioner og lyst til at afprøve deres kompetencer i praksis. Vi søger følgende praktikantprofiler

PROFIL A

Content Creator

Som content creator har du øje for tidens tendenser og brænder for at arbejde med sociale medier; både den strategiske planlægning, idé-generering, den visuelle udfoldelse og den daglige administration.

LÆS MERE HER

PROFIL B

Marketing manager

Som marketing manager er du idérig og brænder for at udvikle og udfolde marketingkampagner med fokus på at øge Unseen Studios kendskabsgrad og styrke vores brand.

LÆS MERE HER

PROFIL C

grafisk designer

Som grafisk designer hos Unseen Studio vil du have et digitalt fokus og forene din tekniske kunnen og æstetisk design, når du skal løse spændende web- og layoutopgaver for vores kunder.

LÆS MERE HER

Send din ansøgning til

praktik@unseenstudio.dk

Din profil og opgaver

CONTENT CREATOR

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse indenfor visuel kommunikation, fotografering eller lignende. Du er selvstændig og nysgerrig, og trives med en balance mellem struktur og kreativ frihed. Som content creator har du desuden øje for tidens tendenser og brænder for at arbejde med både den strategiske planlægning, idégenerering, den visuelle udfoldelse og den daglige administration.

Du er et godt match, hvis du kan se dig selv i følgende opgaver:
·  Trendresearch og udarbejdelse af moodboards/fotobriefs
·  Planlægning af indhold
·  Daglig drift af Unseen Studios sociale medier
·  Content creation (fotografering, video, grafik)

Din erfaring

vi forventer at

Vi forventer, at dine kompetencer er stærke indenfor fotografering og at du kan arbejde sikkert i Adobes programmer (som minimum Photoshop & Indesign). Den visuelle del af dit arbejde er essentielt, men det er en forudsætning, at du også har forståelse for at arbejde strategisk og eksempelvis lave markeds- og målgruppeanalyser samt trendresearch.

Det er et plus, hvis du også kan producere videomateriale. 

Din profil og opgaver

Marketing Manager

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse indenfor markedsføring, journalistik, kommunikation eller lignende. Du er initiativrig, har gå-på-mod og trives med at arbejde selvstændigt og med meget ansvar. Som marketing manager er du desuden idérig og brænder for at udvikle og udfolde marketingkampagner med fokus på at øge Unseen Studios kendskabsgrad og styrke vores brand.

Du er et godt match, hvis du kan se dig selv i følgende opgaver:
·  Udvikling og udfoldelse af nye marketingtiltag
·  SEO, adwords og annoncering via Facebook Business Manager og lign.
·  Kommunikation, tekstforfatning m.m.
·  Opsøgende salg

Din erfaring

vi forventer at

Vi forventer, at dine kompetencer er stærke indenfor branding og strategisk markedsføring. Dit primære fokus er at være primus motor på både at udvikle og især at udfolde kampagnekoncepter, og det stiller et naturligt krav om modenhed og selvstændighed. Udover den kreative og strategiske idégenerering er det essentielt og et krav, at du også har kendskab til de mere praktiske opgaver såsom annoncering via Facebook Business Manager og lign. 

Din profil og opgaver

grafisk designer

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse indenfor multimediedesign, webudvikling, visuel kommunikation eller lignende. Du er grundig, motiveret for hele tiden at lære mere, og du formår at strukturere din hverdag og projekter. Som grafisk designer hos Unseen Studio vil du desuden skulle have et digitalt fokus og forene din stærke tekniske kunnen med æstetisk design, når du skal løse spændende web- og layoutopgaver for vores kunder.

Du er et godt match, hvis du kan se dig selv i følgende opgaver:
·  Konceptuel udvikling
·  Layout-opgaver (e-bøger, kataloger, HTML5-bannere m.m.)
·  Hjemmesidedesign og brugerrejseoptimering i Adobe XD/Figma
·  Udvikling af websites/shops i WordPress

Din erfaring

vi forventer at

Vi forventer, at du er erfaren bruger af både Adobe Suite og WordPress. Særligt forventer vi, at du er stærk rent teknisk. Du skal kunne arbejde selvstændigt i Indesign, Illustrator, Photoshop samt XD eller Figma og have erfaring med at opsætte hjemmesider i WordPress. Det er et plus, hvis du også kan sætte flueben ved kompetencer indenfor CSS, HTML, animation, WooCommerce, Divi, Shopify og lignende.

alt det praktiske

Et sammentømret team

Din nye praktikplads

Unseen Studio er et aarhusiansk grafisk designbureau, der tror på sammensmeltningen af æstetik, grafisk håndværk, storytelling og strategi. Vi skaber blandt andet visuelle identiteter, websites, tekstilprint og en lang række andre helstøbte designløsninger til en bred kundeportefølje. Vi er æstetikere ind til benet og slår altid et slag for bæredygtige løsninger – både når det kommer til papirkvaliter samt dét at skabe holdbare og tidsløse løsninger. Du bliver en del af et lille sammentømret team, hvor vi vægter kreativ sparring og godt humør højt. 

Tid & sted

Det praktiske

Praktikforløbet er ulønnet og varer mindst to måneder. Tidsperioden er afhængig af dit studie, og vi er generelt fleksible med arbejdstider i forbindelse med eksaminer og lignende. 

Din kontorplads vil være på Guldsmedgade 28.1, 8000 Aarhus C, og du vil som udgangspunkt arbejde 37 timer om ugen. Du skal arbejde på din egen computer.

Da der ikke er en fast dato for, hvornår praktikforløbet starter, er der ikke en fast ansøgningfrist. Vi kigger på ansøgninger løbende og rykker hurtigt, hvis vi finder den rette kandidat. Samtaler afholdes løbende.

Send din ansøgning og dit portfolio i en samlet mail til  og noter i emnefeltet hvilken stilling, du søger om. 

Send din ansøgning til

praktik@unseenstudio.dk